If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги, искам да питам някой има ли идея откъде мога да намеря такъв маркуч някъде в Пловдив..
2.4 ЖТД 150к.с.
Здрасти, аз имах драми с тоя маркуч. 2 пъти се цепи на 90 градусовия завой преди всмукателния колектор. Накрая си реших проблема с алуминиева тръба, 90 и 45 градусови колена. Излиза под 80 лева, а нов такъв струва майка си и баща си.
Като купуваш 2-ра ръка незнаеш дали не си купуваш някой като твоя. Имам предвид твърд и със скъсана текстилна армировка.
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Здрасти, аз имах драми с тоя маркуч. 2 пъти се цепи на 90 градусовия завой преди всмукателния колектор. Накрая си реших проблема с алуминиева тръба, 90 и 45 градусови колена. Излиза под 80 лева, а нов такъв струва майка си и баща си.
Като купуваш 2-ра ръка незнаеш дали не си купуваш някой като твоя. Имам предвид твърд и със скъсана текстилна армировка.
Има специализирани магазини за маркучи тръби и т.н., поне във Варна. За тоя маркуч ми взеха 40лв и е едно към едно с оригиналния, вече 2 години проблем нямам с него.
Comment